+30 231 4030 200

Δημητρίου Γούναρη 5, 54626, Θεσσαλονίκη

  • Ελληνικά
  • English
Εταιρία

Εταιρία

Εταιρία

Η City Move είναι μία εταιρία ενοικίασης ηλεκτρικού ποδηλάτου και ποδηλάτου πόλης στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτουμε μία ποικιλία κατηγοριών ηλεκτρικών ποδηλάτων και ποδηλάτων πόλης στη Θεσσαλονίκη. Οι τιμές ενοικίασης ηλεκτρικού ποδηλάτου και ποδηλάτου πόλης που προσφέρουμε είναι ασυναγώνιστες.

Η εταιρεία μας, με έδρα στο κέντρο της πόλης (μόλις 100 μέτρα από το Λευκό Πύργο), σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη ή μόνιμου κατοίκου της Θεσσαλονίκης στην ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου και ποδηλάτου πόλης.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ένα ποδήλατο πόλης ή σκούτερ από τον ολοκαίνουριο στόλο μας για να περιηγηθείτε στα αξιοθέατα  της Θεσσαλονίκης ή απλά για μια βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης μέχρι και να προχωρήσετε στην ενοικίαση ενός αυτοκινήτου ή βαν για εξορμήσεις εκτός αυτής.

Η εταιρία City Move αναπτύσσεται συνεχώς, έχοντας ως στόχο να παρέχει σε εσάς την καλύτερη δυνατή αξία στην ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου, ποδηλάτου πόλης, scooter και αυτοκίνητου ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες σας.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν το ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης 24/7 με το προσωπικό μας να ικανοποιεί τις ανάγκες μεταφοράς σας άμεσα και γρήγορα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η City Move είναι μία εταιρία ενοικίασης ηλεκτρικού ποδηλάτου και ποδηλάτου πόλης στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτουμε μία ποικιλία κατηγοριών ηλεκτρικών ποδηλάτων και ποδηλάτων πόλης στη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου Θεσσαλονίκη | City Move

Δημητρίου Γούναρη 5, Θεσσαλονίκη, 54626

+30 231 4030 200

+30 231 4030 200

info@citymove.gr

www.citymove.gr